8 Mayıs 2013 Çarşamba

VICHY IDEALIA BB KREM

Biz kadınlar en büyük idealidir nemini kaybetmeyen, kırışıklıkları olmayan, lekesiz, güneşten zarar görmemiş ve de en önemlisi ışıl ışıl capcanlı bir cilde sahip olmak. Şimdi ben size ben tüm bunların hepsini tek bir üründe buldum desem ne dersiniz? Vichy'nin yeni BB kremi Idealia'yı kullanmaya başladığımdan beri makyaj yapmak çok daha kolay benim için. Çünkü cildiniz canlı ve ışıltılıysa çok fazla makyaj yapmanıza bile gerek yok, önemli olan cildin sağlıklı görünmesi. Vichy Idealia BB kremi sürüyorum, cildime sağladığı ışıltılı görünüm sayesinde makyajımı rimel ve allık ile tamamlamak yeterli oluyor.

1 Bakım 6 Etki felsefesinden yola çıkan Vichy Idealia BB Krem, Kambucha ile geliştirilmiş formülü ile cilde 6 çeşit yararlı etkisi sayesinde mükemmel görünmesini sağlıyor.

Peki nedir bu 6 etki?

• Cilde ışıltı verir
• 24 saat boyunca nemlendirir
• Kırışıklık görünümünü azaltır
• Cilt dokusunu düzeltir
• Koyu leke görünümünü azaltır
• UVA ve UVB ışınlarına karşı korur

Kullanmaya başladığım günden beri sürdüğüm andan itibaren yüzümdeki nemlendirici etkisini hissediyorum. En güzel özelliklerinden biri de solgun bir yüzün izlerini anında ortadan kaldırması.. Sabah saat ne kadar erken olursa olsun hiç problem değil, Idealia BB kremi yüzüme sürdüğüm anda sabah mahmurluğundan eser kalmıyor. Hatta çok hoş tepkiler alıyorum, son zamanlarda yüzüne ne sürüyorsun demeye başladı herkes. Idealia BB krem bu etkiyi içeriğindeki ışık yansıtıcı mineral pigmentler sayesinde sağlıyor, soluk ve düzensiz cilt renk tonlarına ışıltı vererek düzenlenmesine yardımcı oluyor.

SPF 25 güneş koruması sayesinde de cildin kırışmasına ve yaşlanmasına engel oluyor. Ayrıca daha önce diğer BB kremlerde hiç rastlamadığım hafif ve hoş bir kokusu var.

Tüm cilt tipleri hatta hassas ciltler bile rahatlıkla Idealia'yı kullanabilir, çünkü paraben içermiyor ve hipoalerjenik.

Üstelik açık ve orta olmak üzere iki farklı tonu bulunuyor, böylece ideal bir cilde kavuşmak için size uygun rengi bulmanız kolaylaşıyor.

Bendeki açık tonu, beyaz tenli olduğumdan ten rengime çok iyi oldu. Açık buğday tenliler için de uygun olacağını düşünüyorum. Daha koyu tenliler ise orta tonunu kullanabilir.

İyice cilde yedirildikten sonra ise ciltte güzel bir ışıltı bırakıyor. Soluk bir cildi tek adımda canlandırmak için mükemmel bir ürün.

Zararlı cilt ürünlerinden uzaklaşıp BB krem almaya karar verirseniz birbirinden güzel etkileri olan ve sağlıklı bir cilde kavuşmanızı sağlayacak Vichy Idealia BB kremi denemenizi tavsiye ederim.

40 ml Vichy Idealia BB Krem’in tavsiye edilen tüketici satış fiyatı ise 49.90 TL.


















Bir bumads advertorial içeriğidir.

5 yorum:

Şebnem Batur dedi ki...

Merhaba Aylin, ben karma cilde sahibim ancak daha önce yüzüm izsiz ama çok sivilceliyken, evlendğim sıra oral kontraseptif kullanımına başladığım anda bu problemimden kurtulup zamanla gayet kuruya yakın bir cilde dönmeme rağmen, geçen sene aldığım Garnier BB Cream bende aşırı yağlanma yapmış ve yapış yapış bir his bırakmıştı..

Vichy Idealia BB Cream, şu an senin anlatımından anladığım kadarıyla "içermediği" maddeler açısından muadillerinden daha sağlıklı ve resimlerdeki uygulamandan gördüğüm kadarıyla bende "Maybelline Affinitone"umsu ama daha kalitelisi bir fondöten hissiyatı yarattı:) Öngörüm doğru mudur?? Sevgiler

Unknown dedi ki...

Evet kesinlikle dogru, yapisi cok hafif oldugundan ve zararli bilesenler icermediginden hassas ciltler icin de uygun, ki benim cildim de problemli normalde. Bunu deneyebilirsin ya da farkli dermokozmetik markalarin bb kremlerini de kullanabilirsin. Ama sana tavsiyem sakin ucuz markalarin bb kremlerini kullanm cunku cildin hassas. Umarim yardimci olabilmisimdir, sevgiler :)

Şebnem Batur dedi ki...

Teşekkürler canım:) Sanırım almam için tereddütüm kalmadı ;))Sevgiler:)

Unknown dedi ki...

Rica ederim güle güle kullan şimdiden :)

Adsız dedi ki...

Merhaba aylin hanım ben bir cok markanın bbsini kullandım fakat beni tatmin etmediler aslında cildimde bir problem yok fakat ben ışıltılı ve aydınlık görünmesini istedigim icin kullandıgım markalardan memnun kalmadım kullandıklarım arasında en cok loreal skin prefection iyidi diyeblirim ikisini karsılastırdıgınızda vichy i önerir misiniz? Bir de ben normalde acık tenliyim fakat bronzlastım bayagı giderek acılıyorum sizce acık ton mu almalıyım? Tesekkürler